vr tielt2covs fairplayknvb logo5

zaterdag 22 februari 2020 14:09

Uitreiking Ko de Winter Fairplay bokaal

Ko de Winter
De uitreiking van de Ko de Winter Fairplay Bokaal die op maandag 16 maart 2020 gepland stond, is afgelast.

De uitreiking van de Ko de Winter Fairplay Bokaal die op maandag 16 maart 2020 gepland stond, is afgelast.

Zoals waarschijnlijk bekend, is op 21 december jl. Ko de Winter, onze erevoorzitter en naamgever aan de Fair Play wisselbeker, overleden. Na overleg met zijn echtgenote Marleen is door het bestuur besloten om Ko zijn naam nog minimaal één jaar te verbinden aan deze wisselbeker.


Door onder andere het ziekbed van Ko, is de geplande uitreiking in 2019 niet doorgegaan. Daarom zal de uitreiking van de Ko de Winter Fair Play Wisselbeker over het seizoen 2018/2019 nu in maart 2020 gaan plaatsvinden. Volgens een hiertoe opgesteld reglement is over het gehele seizoen de stand bijgehouden aan de hand van de door de KNVB Zuid beschikbaar gestelde gegevens met betrekking tot uitgedeelde straffen aan de voetbalverenigingen uit het werkgebied van onze scheidsrechtersvereniging. Dit resulteert wederom in een eindstand voor deze Fair Play Wisselbeker voor het seizoen 2018/2019.


Graag nodigen wij u van harte uit voor deze speciale bijeenkomst die wordt gehouden op maandag 16 maart 2020 in Klein Stelle, Stelhoekweg 1, 4424 NN Wemeldinge. De aanvang is 19.30 uur.


Voor deze avond hebben wij de bekende Zeeuwse sportverslaggever Barry van der Hooft als gastspreker weten vast te leggen.
Zijn presentatie gaat over de Zeeuwse media en de arbitrage. Tijdens dit programma worden onder andere de volgende vragen besproken: Hoe kijkt de media naar de arbitrage in het algemeen en die in Zeeland in het bijzonder; Wat belichten de media m.b.t. arbitrage en sportiviteit vaak, maar wat vaak ook niet. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om over andere onderwerpen binnen dit thema vragen te stellen en te discussiëren.
Graag nodigen wij alle voetballiefhebbers van harte uit voor deze speciale bijeenkomst van onze vereniging. Wij hopen op een druk bezochte avond en rekenen op uw aanwezigheid.

Met vriendelijke groeten,

Gerrit de Pater
Voorzitter Scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid-Beveland

Gelezen: 64 keer Laatst aangepast op dinsdag 17 maart 2020 12:21