vr tielt2covs fairplayknvb logo5

Informatie over de vereniging Aanbevolen

Scheidsrechter zijn is een fantastische, veelzijdige hobby. Leidinggeven, wedstrijden mogelijk maken en in goede banen leiden, een voorbeeld zijn voor de spelers en begeleiding, werken aan een goede conditie en spelregelkennis, het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden en mensenkennis, durven beslissen, official zijn van de KNVB, kortom, alle elementen om jezelf te ontplooien zijn aanwezig.

Elke week beleven duizenden mensen veel plezier aan hun sport. Ze lijken eenlingen, maar zijn dat niet. De Scheidsrechtersvereniging Noord- en Zuid-Beveland staat achter haar leden, zowel op het veld als in de zaal, en biedt een dienstenpakket waarvan de leden gebruik kunnen maken.

Een scheidsrechter is dus een teamspeler

DE SCHEIDSRECHTERS-VERENIGING NOORD- EN ZUID-BEVELAND BIEDT U: 

  • Trainingen Wekelijks worden er trainingen georganiseerd onder deskundige leiding. Regelmatig worden er gasttrainers uitgenodigd.
  • Ledenbijeenkomsten Regelmatig worden er lezingen gegeven, door b.v. een scheidsrechter betaald voetbal, een trainer, of een deskundige op het sportgebied.
  • Ontspanning Een paar keer per jaar wordt er een gezellige avond georganiseerd.
  • Spelregels Jaarlijks worden er spelregelwedstrijden georganiseerd voor de scheidsrechters en voor jeugdige voetballers.

Lid worden?

Als u interesse hebt om lid te worden, kunt u dit doorgeven aan de secretaris. U krijgt dan informatie toegestuurd over onze vereniging en een aanmeldingsformulier. Pas na invulling van het formulier en terugzending wordt u lid van onze vereniging.

De contributie bedraagt  € 41,= per jaar.

Voor nieuwe leden geldt automatisch de machtiging voor de incasso van de contributie. Hierdoor wordt de contributie, na vaststelling door de Algemene Jaarvergadering, ieder jaar afgeschreven op 28 mei. De leden die een machtiging geven voor de automatische incasso van de contributie krijgen een korting van € 1,= per jaar.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen per 31 december van ieder jaar.

De opzegging dient voor 1 december schriftelijk plaats te vinden. 

Badges.

De COVS-badge is alleen te koop voor leden voor € 2,00 per stuk.

De KNVB-badge is voor € 2,50 per stuk te koop voor leden. Niet-leden betalen € 3,50 per stuk.

Bestellen kan door het juiste bedrag over te maken op onze bankrekening (zie onderstaand) en een mail met adresgegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na ontvangst van het bedrag wordt de bestelling zo snel mogelijk toegestuurd

Oprichtingsdatum: 29 november 1941

KVK nr.:         V309551

IBAN:              NL72RABO0128575751

BIC:                 RABONL2U

Verbonden door de microbe van de arbitrage met Vriendenkring Scheidsrechters Tielt en Omliggende (België). Internet: www.scheidsrechterstielt.be 

 

Gelezen: 196 keer Laatst aangepast op dinsdag 07 januari 2020 12:51