vr tielt2covs fairplayknvb logo5

COVS

 1. Beste leden en donateurs, Zo langzaam maar zeker begint de bal weer te rollen. De eerste aanvragen voor het leiden…
 2. Heeft u bij uw voetbalvereniging oefenwedstrijden gepland voor de/het selectieteam(s)? Bij de Scheidsrechtersvereniging Winterswijk beschikken wij over gecertificeerde scheidsrechters die wekelijks actief zijn op de velden. Tegenwoordig kunt u heel simpel een scheidsrechter aanvragen via onze website. Dit kan op onze pagina ‘scheidsrechter aanvragen’.

  Er zijn al meerdere verenigingen uit onze regio die van deze mogelijkheid gebruik hebben gemaakt. Zij hebben via onze website een scheidsrechter aangevraagd, waarna wij iemand hebben aangesteld. Erg handig voor de vereniging, de scheidsrechter en de SWO zelf!!

  Het bericht Scheidsrechter nodig voor een oefenwedstrijd? verscheen eerst op Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o..

 3. Coronaprotocol arbitrage

  Zondag 2 augustus 2020 - Redactie

  Om op een veilige en hygiënische manier weer te kunnen voetballen heeft de KNVB coronaprotocollen opgesteld. Lees hier het protocol arbitrage AV.

  Dit protocol is geldig vanaf 1 juli.

 4. Vanaf september zullen wij iedere maand weer een serie spelregelvragen op onze website publiceren. Voor iedereen is er dus de mogelijkheid om op deze manier de spelregelkennis up to date te houden. Dit doen wij ook in een kleine competitie, want er al een tussenstand worden bij gehouden. In juli, wanneer de laatste editie van juni gemaakt is maken wij de balans op. Met deze online spelregelcompetitie zijn geen prijzen te winnen, je doet alleen mee voor de eer. De tussenstand vind je op deze pagina.

  Kent u alle spelregels uit het hoofd?

  1. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een directe vrije schop (of strafschop) als de overtreding wordt begaan door een veldspeler?

  2. Kort voor de aftrap merkt de 4e official dat er een op het wedstrijdformulier vermelde wisselspeler op het speelveld staat in plaats van een op het wedstrijdformulier vermelde speler, zonder dat dit aan de arbitrage is gemeld. De 4e official informeert de scheidsrechter via de headset. Wat moet de scheidsrechter nu doen?

  Naam*
  Vereniging*
  Emailadres*

  Inzendingen

   Het bericht SWO- Spelregelcompetitie: September verscheen eerst op Scheidsrechtervereniging Winterswijk e.o..

  1. Morgen, zaterdag 1 augustus. wordt gestreden om de SVA Cup 2020. De wisselbeker, die vorig jaar werd gewonnen door OA Ed de Kapper is vanmiddag teruggekeerd in de hoofdstad. Vraag is wie morgen de wisselbeker in ontvangst mag nemen, want de titelverdediger van vorig jaar is er dit jaar niet bij. Dus ligt de strijd open, zorgt FC Formidable voor een primeur door het toernooi voor de tweede keer te winnen of krijgen we voor het zesde jaar op rij een nieuwe winnaar en mag Los Dramaticos, FC van Kwaad tot Erger, de SMO of de SVA zich tot toernooiwinnaar kronen?