vr tielt2covs fairplayknvb logo5

COVS

 1. Intussen doen hopelijk al wat meer van onze leden mee aan de landelijke spelregelcompetitie. Voor hen voegen we hieronder de antwoorden, met uitleg, van de derde ronde bij:

  COVS Internetquiz ronde 3 (antwoorden + uitleg)

  Doe je nog niet mee, probeer het dan eens. In de agenda staat wanneer de eerstvolgende ronde weer begint.

  Succes!

  Het bericht Antwoorden en uitleg 3e ronde landelijke spelregelwedstrijd verscheen eerst op Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken.

 2. Op 24 november kregen we het droevige bericht dat ons lid Wijndelt Bunt uit Winschoten is overleden. Hij kwakkelde al

  The post Wijndelt Bunt overleden appeared first on COVSSOV.

 3. Donderdag 19 november was het zover. Sint Nicolaas en zijn Pieten hadden afgesproken om ’s avonds naar de kantine te komen van de S.D.O. Dit doen we elk jaar en het beloofd altijd een gezellige avond te worden.

  De kinderen kijken er naar uit maar ook de ouders of opa en oma. Sint praat dan met de kinderen en zo nu en dan wordt er wel eens een ouder voor de gek gehouden. Maar door de Corona is dit jaar alles anders. Het mag en kan niet in de kantine, dus moet er wat anders worden bedacht.

  14 Kinderen waren al aangemeld voor deze avond. Er wordt besloten dat dit jaar Sinterklaas met zijn Pieten naar de kinderen toe gaan. Naar het huis van de kinderen of naar het huis van hun opa en oma. De 14 kinderen die we bezochten wonen op 6 verschillende adressen.

  De leden van de ontspannings commissie hadden de cadeautjes en het snoep gekocht zodat Sinterklaas niet met lege handen bij de kinderen aan zou komen. Ab Brussen kwam om 16.00 uur met een mooi busje Sinterklaas en zijn Pieten ophalen in Doetinchem.

  Allereerst gingen we naar de kleinkinderen van Wijnand Rutgers in Dinxperlo. De kinderen waren net als Wijnand erg zenuwachtig. Maar nadat ze de cadeautjes hadden gekregen keerde de rust terug.

  Toen naar de familie Muller in Aalten. Ook daar een kindje die het allemaal prachtig vond. Oma vond het allemaal erg spannend en bleef een beetje op de achtergrond.

  Het derde gezin was de familie van Bennie Roenhorst. Bennie heeft sinds kort AOW en dus tijd genoeg. Hij had maar liefst vier tekeningen gemaakt voor Sinterklaas. De dochter van Bennie en Nel woonden in een prachtig nieuw huis. We konden het eerst niet vinden want Bennie was vergeten een verhuiskaart naar Madrid te sturen. Ook hier twee hele blije kleinkinderen die genoten van de cadeautjes.

  Toen weer in de bus naar Doetinchem. Naar de fam. Heister. Drie kleinkinderen zaten met smart te wachten. Opa Frans was wel een beetje zenuwachtig. Misschien ook wel omdat zijn superboeren die avond nog even van Cambuur moesten winnen. De kleinkinderen genoten ook hier weer van de mooie cadeautjes. Het is sinterklaas wel duidelijk geworden dat opa Frans geen lid is van de supportersvereniging van Go Ahead Eagles uit Deventer.

  Weer de bus in naar Wehl. Aan de Diepenbroekstraat woont de dochter van Ab Brussen samen met haar man en 2 kinderen. De kinderen genoten van onze komst en Ab ook. We konden Ab natuurlijk niet voor de gek houden want hij moest ons nog verder rond rijden.

  We hebben nog 3 cadeautjes en die moeten naar Doetinchem. Daar wonen de kleinkinderen van Gradus. Hij kon er helaas zelf niet bij zijn anders had Sinterklaas hem nog wel even aan de tand gevoeld.

  Sinterklaas en beide Pieten hebben een mooie dag gehad. Veel blije opa’s en oma’s en natuurlijk ook veel blije kinderen. Hopelijk kan het volgend jaar allemaal weer in de kantine. Iedereen die mee geholpen heeft hartelijk bedankt.

  Groeten Sinterklaas en zijn Pieten.

 4. Na de succesvolle 1e aflevering is inmiddels ook het volgende deel van de UEFA serie ‘Man in the middle’ online verschenen. Ditmaal aandacht voor de verantwoordelijkheid die scheidsrechters met zich meebrengen en hoe er wordt omgegaan met de druk die erbij komt kijken. De aflevering is te bekijken via UEFA.TV.

  https://www.uefa.tv/video/vod/178817Heb jij al gekeken?

  https://www.uefa.tv/video/vod/178817

 5. informatie

  Onze sponsor Salland Zorgverzekeringen ondersteunt graag sportverenigingen in de regio. Ook dit jaar krijgt de club weer een sponsorbedrag voor elk lid dat zich verzekert bij Salland. 2020 is een raar jaar geworden; daarom ontvangen we eenmalig een extra steuntje in de rug van €250,-. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!

  Via www.salland.nl/dsveno kun je het collectief van DSVenO bekijken; via deze link kun je ook meteen overstappen naar Salland. Voor de basisverzekering betaal je in 2021 €123,90 per maand.

  Actie

  Via de Salland Clubactie profiteer je van:

  • Een regionale zorgverzekeraar met landelijke dekking
  • 7% korting op alle aanvullende en tandartsverzekeringen
  • Kans op 1 jaar gratis lidmaatschap bij de club
  • 5 gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen – Extra en Plus
  • 25% korting op alle artikelen via www.sportdirect.com

  Daarnaast kan het interessant zijn om bij Salland te kiezen voor het maximaal vrijwillig eigen risico. Dan betaal je een premie van €98,90 (€25,- korting per maand). Overstappen is heel gemakkelijk.

  Je regelt het via www.salland.nl/dsveno! Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

  Op de website van Salland kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past.